Like us! Like us! Like us!

* Elke za/zo

31-01-2014

Kinderkunstfabriek in de Verkadefabriek Den Bosch

De Verkadefabriek is een heerlijke plek waar een ongedwongen en open sfeer heerst. Een fijne plek voor een middagje of avondje uit met het hele gezin.

De Kinderkunstfabriek is een onderdeel van het programma dat speciaal is samengesteld voor kinderen. In de Kinderkunstfabriek vind je theatervoorstellingen, films, tentoonstellingen, dansvoorstelling voor de kids.

Leuk en handig om te weten

* Regelmatig vinden er knutsel- en speelmiddagen plaats in de serre voor kinderen van pakweg 4 tot 12 jaar. Daar kunnen ze heen voor of na een film of voorstelling.

* Na de voorstelling van peuterpret (elke tweede zondag van de maand voor kids van 2 tot 4 jaar), drinken de kids lekker een glaasje ranja en kunnun ze knutselen. Ook zingen of dansen staat dan geregeld op het programma.

* Kinderen tot 10 jaar moeten bij de film of het theater begeleid worden door een volwassene. Ook bij Peuterpret moet er een ouder bij zijn en actief meeknutselen :). Leuk hoor om lekker samen creatief bezig te zijn!

* Papa's en mama's kunnen lekker bijkletsen in het café-restaurant. Je kunt er ook eten! Smakelijk en betaalbaar.

* Tijdens een film voor de echte kleintjes mag de kleine op schoot en het licht blijft een beetje aan zodat het niet te spannend is. Handig!

Wanneer?

Iedere zaterdag en/of zondag! Het aanbod is divers! 

Meer info en kaarten