Like us! Like us! Like us!

* t/m 3 december

19-11-2016

Voorstellingen spiegeltent Kasteel van Sinterklaas

Heb je al ooit een kijkje in de spiegeltent op het voorterrein van Het Kasteel van Sinterklaas genomen? Dit jaar een grote spiegeltent waar superleuke voorstellingen plaatsvinden. Zit er iets bij wat je leuk lijkt?

Kaartjes voor elke voorstelling zijn verkrijgbaar voor slechts € 1 (kinderen en volwassenen) aan de kassa van het kasteel. 

Castillo Curioso door Theater Anders

Theater Anders is er weer! Dit jaar met de voorstelling Castillo Curioso. Kyran, Patrick, Rita, Tomas, Bart, Jacqueline, Birgit en Jørgen nemen je mee in een merkwaardig spektakel. Zij worden daarin begeleid door concertpianist Peter Zimmerman. Tijdens deze curieuze voorstelling hebben zij het publiek wederom hard nodig. Castillo Curioso wordt niet voor niks ook wel omschreven als Theater Chaotica…

Theater Anders wordt gespeeld door mensen met een beperking.

Clown Frenky en de Wonderlijke Sinterklaasshow: Frenky en de Wonderpiet

In het theater van Sinterklaas op het voorterrein van het kasteel vindt dit jaar een bijzondere nieuwe voorstelling plaats voor kinderen van alle leeftijden. De show gaat over de welbekende clown Frenky die is uitgenodigd om op te treden voor Sinterklaas. Frenky is zenuwachtig of alles wel goedkomt. De show voor Sinterklaas lijkt in het honderd te lopen maar met behulp van de Wonderpiet en de kinderen komt alles uiteindelijk toch nog goed. Tijdens de show treden clown Frenky en de Wonderpiet op met (Sinterklaas) liedjes, goochelen, jongleren en clownerie. Als zij tenslotte gaan proberen om zelf pepernoten te toveren, ontstaan er hilarische scenes.

Een portret voor Odet door Royaal Theatraal

Een ludieke voorstelling over de extravagante Odet die verliefd is op Piet Breughel. Piet Breugel schildert met behulp van zijn assistent Pietasso de mooiste portretten in het Kasteel van Sinterklaas.

Wanneer Piet Breughel een schilderij moet maken van Odet, gaan er een aantal dingen mis. Heeft Pietasso hiermee te maken? Mag Sinterklaas het schilderij nog wel zien en kan Piet Breughel nog wel schilderen? Een interactieve theatervoorstelling voor kleine én grote kinderen, met een schilderachtig einde. 

Data en meer info vind je hier.