Like us! Like us! Like us!

* Iedere dinsdag in de vakantie

20-07-2014

Voorstellingen openluchttheater Joe Mann Best

In de zomermaanden is er in het Joe mann theater in Best iedere dinsdag een jeugdvoorstelling.

De voorstellingen beginnen steeds om 14.30 uur.
Kaarten kosten € 2,50 pp.
Kinderen onder 4 jaar gratis.
Voorverkoop: Snoeperij De Bonte Koe, Hoofdstraat 12A, Best

21 juli:
Circo Fiasco (Fratelli Fiasco)
Circusdirecteur Alberto Fiasco heeft na een zware storm zijn circustent verloren. Hij besluit om samen met zijn twee zoons de circustraditie voort te zetten.Zij trekken nu het land door met hun programma Circo Fiasco. Vandaag komt Alberto te laat voor de voorstelling. Zijn twee zoons proberen de voorstelling te redden. U ziet Valentino met zijn hartverwarmende eenmansorkest op een draaiorgelfiets. De gekke fratsen van zijn broer als evenwichtskunstenaar zullen u verbazen. De opscheppende illusionist Alberto komt nog net op tijd om een slap koord overeind te toveren om er nog één keer in omhoog te klimmen.

28 juli:
Rock 'n roll in Koningsland (JEUK)
Koning Prikkeldraad uit Triepegem wil een groot feest organisere voor alle kinderen uit het dorp. Cis De Nar heeft een mooi openingslied geschreven en de koning wil het brengen voor alle kinderen van het dorp. Maar help...! Wat gebeurt er? Wanneer de koning wil beginnen zingen... blijft het stil. De koning is zijn stem kwijt. Prikkeldraad is erg geprikkeld... En het feest dreigt niet door te gaan.

4 augustus:
Bah! Liefde! (TC Koekepeer)
Siem is negen jaar oud en wil later net zo sterk worden als zijn vader. En net zo slim als zijn opa. Maar vooral wil hij net zo vrij zijn als zijn oom Geraldus. Die is naar zichzelf op zoek gegaan. In een ver land. Hij heeft van alles gevonden: Een paarse steen in plakjes. Apen met vuurrode, dikke billen. Ome Geraldus heeft alles en hij kan alles. En toch heeft hij laatst een groot geheim verteld. Aan Siem alleen. Hij mist nog iets. Liefde. En liefde heeft hij nog nergens kunnen vinden.Siem wil hem heel
graag helpen, alleen weet hij zelf ook niet zo goed wat liefde dan precies is. Siem pakt zijn rugzak en begint aan een avontuur met één doel: zijn rugzak vullen met liefde.

11 augustus:
De Glimlach en de Bom (Arno Huibers)
Een clownsvoorstelling van glimlach tot schaterlach. Het programma 'de glimlach en de bom' van de internationale clown Arno Huibers, staat bekend als een juweeltje van clownerie. Arno Huibers is een mimeclown met een opmerkelijke suggestieve kracht. Vrolijk en teder. Rustig en opwindend. Zonder woorden en met muziek.Via een prachtig masker kruipt Arno in de huid van een oud omaatje. Zij wordt toeschouwer van een verrassend spektakel waarbij alles elke keer anders is dan je verwacht. De clown raakt in de clinch met de microfoon, de belichting en het publiek. Hij speelt uiteindelijk zijn muziek op instrumenten als een saxofoon, slagwerk, muziekdoosje en vuilnisbak. Van opera tot rock en roll. En als alles een chaos dreigt te worden is daar de toneelmeester. Hij houdt de zaak op zijn heel eigen vrolijke manier in de hand. Het is een voorstelling van glimlach tot schaterlach.

18 augustus:
De Tour van Fien (Reuring Theater)
Op de pedalen, klaar voor de start...af. Fien wil wielrenster worden.Zwetend, zwoegend, hijgend en trappend traint ze elke dag.Ze stopt haar rugzak vol grind en met haar bed en bureau op zijn kop bouwt ze een trainingsruimte.Ze wil ooit haar persoonlijke Tour de Fien winnen.Maar er is een probleem: op school mag ze niet fietsen, maar moet ze sommen maken.Thuis mag ze niet zoveel rommel maken op haar kamer. Terwijl Fien haar record steeds dichterbij ziet komen, begint haar omgeving steeds harder te protesteren. Zal Fien de finish halen? Of wacht haar een mislukking?

25 augustus:
10 x Daan = MOED (Stichting KRIJT)
Daan heeft zijn zwembroek al aan.Maar Daan durft niet. Wat als hij zinkt? En dan verdrinkt? Was er nog maar een Daan die in zijn plaats kon gaan.. 'Ik ben Daan, aangenaam.' Daar staat een jongen met precies dezelfde zwembroek aan! 'Ik help je.'
zegt de tweede Daan. Hou jij de BrulleBak dan tegen? Pas op, daar komt hij aan!' 'BrulleBak? Dat kan ik niet
met z'n 2. We moeten een Daan nummer 3!' Maar 3 moet eerst een plas en durft niet naar de wc. En 4 wil niet verdwalen, dus iedereen moet mee. Wacht eens... 10 x Daan = MOED! Durft Daan? Of blijft hij voor altijd aan de kant staan?

Bij slecht weer wordt de voorstelling verplaatst naar de aula van het Heerbeeckcollege. Aanvang is
dan 15.00 uur. Bij twijfel kunt u op dinsdag na 11.30 uur bellen met telefoonnummer 0499 396516

Adres Joe mann theater: Joe Mannweg 4, 5681 PT Best

Het is aan te raden om ruim voor aanvang van een voorstelling kaartjes te kopen bij:
V.V.V. agentschap Best, Oranjestraat 1, 5682CC Best, telefoon: 0499-374177.