Like us! Like us! Like us!

* Elke za/zo

28-05-2014

FAMILIEZONDAG

Eens per maand is het familiezondag in het museum. De activiteiten zijn specifiek gericht op jong én oud met telkens een wisselend thema. De hele familie kan meedoen aan een speciale familierondleiding en vervolgens aan een workshop in de Studio. De activiteiten op een familiezondag zijn gratis met een geldig entreebewijs (tot 18 jaar gratis).

> familierondleiding: 14.00 - 14.45 uur
> familieworkshop in de Studio: 12.30 – 16.30 uur (inloop)

Kijk op de site voor de eerstvolgende familiezondag!

KUNST-SKILLS

Eén keer in de twee weken kun je op zaterdag deelnemen aan Kunst-Skills! Dit zijn workshops voor kinderen en jongeren waar elke keer een andere Kunst-Skill centraal staat. Hier leer je al die vaardigheden die je nodig hebt om verschillende soorten kunst te maken en je via beelden uit te drukken. Van hoe teken je bomen, hoe maak je zelf verf, hoe maak je een stop-motionfilmpje, hoe kun je beelden maken met chocoladeletters tot hoe brei je een sjaal?

De Kunst-Skills zijn op zaterdagmiddagen van 14.00 - 16.00 uur.
Kosten: € 6,- p.p. (inclusief materiaal), deelname: maximaal 15 deelnemers.
Aanmelden o.v.v. datum en leeftijd van deelnemer via: kunstskills@sm-s.nl

De Kunst-Skills zijn toegankelijk voor kinderen en jongeren, maar mogelijk ook interessant voor volwassenen.

Kijk in de agenda op de site van het Stedelijk Museum wanneer de volgende Kunst-Skill is en wat ze gaan doen!

ZONDAGSTUDIO

Elke zondag is er de ZondagStudio voor alle bezoekers die geïnspireerd door het tentoonstellingsbezoek zelf de handen uit de mouwen willen steken. Wil je zelf schetsen, tekenen, knippen, plakken, timmeren en bouwen? Loop tussen 12.30 en 16.30 uur binnen bij onze ZondagStudio en ga aan de slag!