Like us! Like us! Like us!

* Iedere woensdagmiddag

16-01-2014

Scharrelkunst

Onder de naam Scharrelkunst organiseert Sabien iedere woensdagmiddag creatieve inloop workshops voor kinderen samen met hun ouders/begeleiders. Deze activiteiten vinden plaats op de Genneper Hoeve, Tongelreeppad 1 in Eindhoven. De workshops zijn zo veel mogelijk buiten en stimuleren kinderen om de boerderij te ontdekken op een creatieve manier. Scharrelkunst wil de kinderen laten voelen, ruiken, ervaren en proeven van de boerderij en de natuur in Genneper parken, waardoor ze op een andere manier Genneper parken en de boerderij ontdekken. De workshops zijn aangepast aan seizoenen, leeftijd en niveau. Opgeven hoeft niet iedereen kan gewoon aanschuiven. Informatie over de inhoud van de workshops staat op facebook. Bij erg slecht weer gaan de workshops niet door. 

Scharrelkunst is een ideaal moment om op een ontspannen, gezellige manier een activiteit met je kind(eren) te ondernemen.

Waar, wanneer?

De workshop vindt plaats op de boerderij in de Gennerper Parken, Tongelreeppad 2 in Eindhoven tussen 14:00 en 16:00 uur.

Bij slecht weer gaan de workshops niet door! Voor meer info en prijzen, kijk op de facebookpagina van Scharrelkunst.