Like us! Like us! Like us!

Team Parijs

Team Parijs Team Parijs

Gezellig met de kids een weekendje weg naar Parijs? Dit team van Locals hebben de beste tips verzameld! Wie zijn deze Locals?

rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
rn

Yvonne

rn

Yvonne America is een Hollandse jongedame die voor de keerste keer door Parijs betoverd werd als aupair meisje op haar 19e. Eenmaal terug in Nederland studeerde ze aan kleinkunstacademie en Frans aan de UvA. Haar laatste semester studeerde ze in Parijs; en toen sloeg de vonk over! Ze verliet haar cabaretcarrière in Nederland, en besloot voorgoed naar Parijs te verhuizen voor liefde en werk. Ze liet 30 Nederlandse opoefietsen overkomen, zette ze midden in de stad neer en lanceerde Paris By Bike in 2012. Ze is helemaal ondergedompleld in de Franse cultuur, en deelt maar al te graag haar leukste adresjes met iedereen!

rn
rn

Frédéric

rn

Frederique woont al jaren met zijn gezin in Parijs. Hij trekt er regelmatig met het gezin op uit om te genieten van al het moois Parijs te bieden heeft. Ook deelt hij inside-tips over de lekkerste restaurantjes in Parijs.

rn
 rn

Marja

rn

Marja heeft altijd veel gereisd en met haar man in Amerika en op Aruba gewoond. Nu woont ze in Helmond en geniet volop van haar kleinkinderen. Daar gaat ze graag mee op pad, maar nu dichterbij huis. Marja is vaak in Parijs geweest, ook met haar kinderen. Haar ervaringen en tips deelt ze graag met jou. 

rn
rnrnrnrnrnrnrnrn
 rn

Joline

rn

Joline woont in Helmond en bezocht Parijs regelmatig toen haar zus daar als au pair werkte. Samen gingen ze met de kids op pad en ontdekten de leukste plekjes in Parijs. Deze pareltjes deelt ze graag met jou. 

rn