Like us! Like us! Like us!

Team Barcelona

Team Barcelona Team Barcelona

Met kinderen naar het fantastische Barcelona? Een weekendje weg of je eigen stad ontdekken? Dit team van Locals hebben de beste tips verzameld! Wie zijn deze Locals?

rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
 rn

 

rn

 Silvia

rn

De roots van Silvia liggen in Barcelona, haar ouders en haar broer wonen er nog. Ze is met haar gezin enkele keren per jaar in Barcelona te vinden. Barcelona is haar tweede thuis. Met haar gezin ontdekt ze de stad. Eén ding is zeker volgens Silvia: 'Barcelona gaat nóóit vervelen'! 

rn
rn

José

rn

José woont in Nederland en is voor het eerst met haar kids naar Barcelona geweest toen haar zoontje 3 jaar was. Voor het eerst zonder buggy! Nu zijn haar kids al ouder en bezocht ze Barcelona weer. 'Wat een geweldige stad om het leven te vieren!' José is een kunstliefhebber en dat deelt ze graag met haar kids... en met jullie!

rn
rn

Severin

rn

Severin woont met haar kids en manlief in Nederland. Ze heeft veel van de redactie voor Barcelona gedaan. Ze heeft kennissen met kinderen die in Barcelona wonen het hemd van hun lijf gevraagd. De Lovely Places for kids die zij in haar speurtocht ontdekte, deelt zij graag met jou. Haar conclusie: 'Echt, Barcelona is zó leuk voor kids. Het is geweldig. Ik kan iedereen aanraden om erheen te gaan. Vooral de afwisseling van actief dingen doen, bekijken en heerlijk relaxen op het strand of in de parken'. 

rn
rnrnrnrnrnrnrnrn
rn

Ingeborg

rn

Ingeborg Koedijk had in Nederland alles voor elkaar: een lieve vriend, een fijn huis en een leuke baan. Op een dag in 2009 kwam haar vriend thuis en zei dat hij voor zijn werk naar Barcelona kon. Ingeborg twijfelde geen moment! In Barcelona richtte Ingeborg BroodenTomaat op, haar eigen gidsbedrijf, en de website barcelonainfo.nl. Inmiddels weet ze alle ins en outs van deze supermooie, sfeervolle stad! Speciaal voor Mamyloe ontwikkelde Ingeborg twee tours, gericht op gezinnen die met hun kinderen Barcelona willen ontdekken; de Mamyloe familiefietstour en de Mamyloe familiewandeltour. 

rn