Like us! Like us! Like us!

Team Amsterdam

Team Amsterdam Team Amsterdam

Met kinderen naar Amsterdam? Een weekendje weg of je eigen stad ontdekken? Dit team van Locals hebben de beste tips verzameld! Wie zijn deze Locals?

rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
rn

Suzan 

rn

Woont midden in Amsterdan met haar zoontjes en vriend. Geniet vol op van de parken, de stad en de sociale buzz. Online Marketeer én eigenaar van de webwinkel Superfoodexpress.nl. Vanuit een persoonlijke voorliefde voor gezond en verantwoord eten is ze deze webwinkel met superfoods gestart. 

rn
rn

Marloes

rn

Woont in Amsterdam met haar partner en dochtertje. Naast haar drukke baan neemt ze de tijd om samen de wereld én Amsterdam te ontdekken! Vol met humor beschouwt ze de stad en alles wat er gebeurt.

rn
rn

Melanie

rn

Co-owner van de Style Mansion: een Style School & Fullservice Styling Agency in Amsterdam! Een aanrader om de Style Mansion in de gaten te houden, ook voor alle moeders die zich weer op en top vrouw willen voelen! Wat dacht je van een workshop Walking on High Heels! Samen met haar zoontje woont ze in -stijlvol- Amsterdam en deelt ze haar -Stijlvolle- tips op Mamyloe!.  

rn
rn

 Tine

rn

Jarenlang in Amsterdam gewoond en gewerkt. Met haar drie kids en manlief woont nu ze net buiten Amsterdam. Ze tipte ons de stoerste plekken voor kids om te ravotten en te ontdekken. Tine is eigenaresse van de webwinkels Kajole.nl (hippe bakfietskussens, persoonlijke kraamcadeautjes, vrolijk -Mexicaans- tafelzeil en meer!) en Aliceinstoffenland.nl (met de mooiste retro-kinder-stoffen!). 

rn
rn

Maud

rn

Maud verhuisde enkele jaren geleden van Amsterdam naar Purmerend en werkt als Programmamanager bij de ING. Samen met haar partner en de kids zijn ze regelmatig in Amsterdam te vinden, waar ze samen ontdekken en genieten.

rn
 rn

 Karen

rn

Karen woonde jarenlang met haar zoontje en manlief in Amsterdam. Ze ontdekten samen de hele stad, op....de bakfiets. Zoals het hoort! Inmiddels 2 kids en verhuisd naar Haarlem. Karen heeft geweldige inside tips gedeeld. 

rn
rn

Robert

rn

Trotse papa van 3 kids. Woont en leeft in Amsterdam. Deelde met ons mooie tips met inside Papa weetjes!

rn
rn