Like us! Like us! Like us!

Fiona

Fiona Fiona
rn

In 2000 heeft de liefde mij naar Eindhoven gebracht. Eerst hebben we met zijn twee een aantal jaren in het centrum van Eindhoven gewoond, ik denk dat we toen elk restaurant hebben bezocht, en elke activiteit die je maar kunt bedenken hebben gedaan. Toen gingen we op zoek naar een 'grote mensen huis´en zijn we terecht gekomen in de schijversbuurt, we wonen nu heerlijk dicht bij de schouwburg, het park en de genneper parken. In 2007 en 2009 na de geboorte van onze dochter Madelief en zoon Bram is ons leven danig veranderd. In plaats van uit eten en de film, zijn we nu regelmatig met de kinderen op pad.

Het uit eten is iets wat we nog steeds graag doen, maar nu met zijn vieren. En het valt op dat er een groot aantal leuke restaurants is in Eindhoven en omstreken waar je ook met de kinderen prima terecht kan. Ook qua activiteiten is er voldoende te doen. Echter je komt al snel uit bij de standaard, massale dingen uit of bij de bekende speeltuintjes in de buurt.

rn

Regelmatig zitten we op een zondag dan ook te prakiseren wat we nu eens kunnen doen voor een paar uurtjes, iets wat voor de kinderen en voor ons leuk is en waar je ook niet gelijk de hoofdprijs voor betaald. En zie daar MAMYLOE. Heerlijk om een site te hebben waar je tips voor leuke uitjes kan vinden die betaalbaar zijn en buiten de standaard.

rn

Daarom ben ik ook gelijk local geworden, zo´n initiatief moet je gewoon blijven volgen en koesteren. Ik hoop dan ook regelmatig dingen met mijn gezin te ondernemen geinformeerd en geinspireerd door MAMYLOE!

rn