Like us! Like us! Like us!

Inne

Inne Inne
http://www.ontwerp-inne.nl

Ik ben opgegroeid in de omgeving van Oosterhout met mijn zusje en twee broertjes. We hadden geen grote tuin, dus namen papa en mama ons in het weekend regelmatig mee naar de Drunense duinen of de Seterse berg. Lekker rennen, ravotten en picknicken in de bossen. Mijn moeder vertelde me later dat ze dit vooral deed om ons flink uit te laten razen, zodat we ‘s avonds lekker konden slapen…
Na mijn studie aan de kunstacademie in Den Bosch heb ik het Zuiden even ingeruild voor Den Haag. Daar werkte ik als grafisch ontwerper. Een paar jaar later ontmoette ik mijn vriend en ging terug naar het Zuiden. Als ontwerper ging ik aan de slag in Den Bosch en richtte daarnaast mijn eigen ontwerpstudio op.

rn

Naast het werk genoten we van alle grote-mensen-uitjes. We bezochten regelmatig een concert of festival, gingen uit eten, naar een voetbalwedstrijd van PSV (in het stadion met onze seizoenskaart!) waar we genoten van het spel en daarna met vrienden doorzakten in een van de kroegjes. Dit leventje veranderde natuurlijk toen onze twee kinderen Robin en Tuur werden geboren. In onze vrije tijd gaan we met z’n viertjes leuke dingen te ondernemen. Ik was dan ook erg blij dat ik werd gevraagd om het ontwerp voor Mamyloe te maken. wilde maken. Naast de vormgeving ga ik natuurlijk ook meteen als local aan de slag. We genieten er nu al wekelijks van!