Like us! Like us! Like us!

* Iedere woensdag- en donderdagavond

02-03-2015

Smikkelen en smullen bij 't Boshuys in Best

Ken je kindvriendelijk restaurant 't Boshuys in Best al? Echt een aanrader om met de kids naar toe te gaan. In een prachtige omgeving is het heerlijk toeven, zowel binnen als buiten. En ook erg fijn; binnen een speelhoek en buiten meerdere gave speeltoestellen voor uren speelplezier. 

Familie- en Bengelavond

Nieuw is de Bengelavond op donderdagavond vanaf 17.00. De kids smullen dan van een gratis kinderhoofdgerecht*. En wat zo fijn is... bij 't Boshuys staan er vooral 'gezondere' gerechten op de kaart!

De kleine smulpapen kunnen kiezen uit een lekker kindervisje of een kinderkipsaté- menu. Toch liever iets anders? Een pannenkoek bakt de kok natuurlijk ook graag voor de allerkleinsten!

*Maximaal twee kinderen per volwassene. Deze actie is enkel geldig indien volwassenen ook dineren bij 't Boshuys en geldt alleen op donderdagen vanaf 17.00 uur. Niet in combinatie met andere acties.

En wist je al dat ze op woensdagavond een familieavond hebben? Lekker met de potten en pannen op tafel eten met het gezin, voor slechts € 7,50 p.p. Heerlijk als je na een drukke werkdag thuiskomt en geen zin meer hebt om te koken!

Klik hier om te lezen hoe leuk onze locals het Boshuys vinden. 

Meer informatie

't Boshuys Best
Sonseweg 39
5681 BH Best

0499-375289
www.boshuys-best.nl