Like us! Like us! Like us!

Naar school!

Weer naar school! Toch best weer een klus om alles weer gestructureerd te laten verlopen. We hebben 6 tips om er een geweldig schooljaar van te maken en het vakantiegevoel zo lang mogelijk vast te houden! Leuk als je via onderstaande links besteld. Mamyloe ontvangt een klein bedrag. Jij betaalt hetzelfde. Zo kunnen we je blijven voorzien van de leukste tips voor een fijn jaar!

 

Tot 30 sept 10,- korting bij Kleertjes.com!

 

Tip 1: Houd het vakantiegevoel vast: foto op hout!

Laat je foto drukken op hout. Hang het daar op waar je het elke dag ziet. Houd zo je vakantiegevoel vast. Kijk eens op deze website.

Tip 2: Familyplanner voor het nieuwe schooljaar!

Deze schooljaar- familyplanner van Gezinnig.nl is een musthave voor elk druk gezin. Meer structuur, minder chaos en meer tijd en rust om te genieten. Wij hebben hem al gekocht! Op naar een gestructureerd en vrolijk schooljaar! Meer informatie vind je op gezinnig.nl! (Plan nu al voor elke maand de leuke -vakantie gevoel- dingen in!)

        

Tip 3: Check: Rugzakken, gympies, zwemtassen, broodtrommels en lunchboxen!

Nog nodig? Kijk eens op deze sites:

- Kidsatlunch.nl: rugzakken, bekers en broodtrommels van allerlei helden, maar ook heel stijlvol. 

- Kleertjes.com: wil je stijlvolle rugzak of andere tas van een mooi merk? Kijk dan eens bij kleertjes.com!  
- Felientje.nl: hier hebben ze echt geweldige, hippe, roestvrijstale broodtrommels in retro stijl!
- Kleertjes.com: voor de gymschoenen en andere kleren (sale)!

Tip 4: Label je spullen!

Geen gezoek meer! Plak ze overal op, strijk ze overal in. Heb je ze nog? Bestel anders nieuwe! Wij hebben goede ervaring met Labelfriends!

 Tip 5: Boek een nachtje weg met je partner!

Ga naar booking.com en plan een nachtje weg met je partner.  Plan bijvoorbeeld nu al een nachtje voor bijvorbeeld november, februari en mei. Staat het lekker vast en heb je iets om naar uit te kijken, het vakantiegevoel en je relatie fijn vast te houden!

Tip 6: Tot slot: elke week op Mamyloe voor de leukste tips en ga op pad!

Ga lekker met de kids op pad, dichtbij huis of verder weg. Wat dacht je van een weekendje naar Antwerpen, Amsterdam of Barcelona met de kids? Kijk eens bij die steden op Mamyloe en laat je inspireren, boek je hotel en tickets via Mamyloe!