Like us! Like us! Like us!

Team Maastricht

Team Maastricht Team Maastricht

Met kinderen naar Maastricht? Een weekendje weg of je eigen stad ontdekken? Deze Locals hebben de beste tips verzameld! Wie zijn deze Locals?

rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
rn

Lieke 

rn

Lieke Veefkind! Woont in Waalre met manlief en de kids. Lieke beschrijft zichzelf als een vrolijke, chaotische mama en werkte jaren als juf op een basisschool. Ze trekken er graag op uit met het gezin, op zoek naar plekjes die net even wat anders zijn, bijzonder zijn, verrassend zijn of waar je even naar moet zoeken. Verschillende vrienden van Lieke wonen in Maastricht. Ze vroeg hen het hemd van het lijf over de Lovely Places for kids in Maastricht. De tips deelt ze graag met jou!

rn
 rn

 Mariken

rn

Mariken! Jarenlang heeft ze in Maastricht gewoond met haar kids en man. Het motto van Mariken is: 'Hup die heuvels in, genieten van het zuid-limburgse heuvellandschap, wandelen, fietsen en genieten'. Mariken woont met haar gezin inmiddels in Amsersfoort. Sport, beweging, gezondheid en familie is wat Mariken drijft. Ze probeert op alle soorten manieren kinderen te stimuleren om voldoende te sporten, te bewegen en gezond te eten. Haar eigen gezin is ontzettend sportief en ook in haar werk zet Mariken voor Nederland de randvoorwaarden neer om Sport en Beweging in de maatschappij te stimuleren!

rn
rn

Carolien

rn

Carolien woont met haar gezin in Maastricht. Het Hobby Theater is haar eigen reizende theatertje! Ontzettend vrolijk en leuk. Je wordt er echt blij van! Het Hobby Theater kan zelfs tot voor de caravan opgebouwd worden. Kinderen maken in twee uur tijd een theatervoorstelling. Echt zó leuk! Carolien gaat graag op pad in de omgeving Maastricht en deelt haar tips met Mamyloe!

rn
rn

Rodney

rn

Rodney woont met zijn gezin in Maastricht. Oorspronkelijk komt hij uit Rotterdam, studeerde in o.a. Nijmegen en werkt nu als zelfstandig financieel proffessional. Hij trekt er graag op uit met zijn gezin om de omgeving Maastricht te ontdekken en te genieten. De leukste tips deelt hij op Mamyloe.nl

rn