Follow us! Like us! Like us! Like us!

Word lid van de Mamyloe-Nieuwsbrief!!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Tweet, Tweet…

Advertentie

Mamyloe Festival Editie 2

Het Mamyloe Festival; voor kids, mama's, papa's, opa's en oma's. Op zondag 3 september 2017 in de bossen bij het Joe Mann theater in Best. Theater, knutselplein, stands met superleuke hebbedingetjes, foodtrucks, picknick, lekkere muziek, ruige rakkers, workshops en meer! Kom, beleef & geniet met het hele gezin, vrienden en familie. 

Mamyloe Festival; save the date!

Zondag 3 september 2017 van 10.00 – 19.00 organiseren Buutvrij en Mamyloe het Mamyloe Festival. Het festival vindt plaats op een prachtige plek; in de bossen bij het Joe Mann theater in Best (vlakbij Eindhoven). 

Een festival voor jong en oud

Het wordt een festival voor jong en oud. Een gezellig dagje uit voor het hele gezin, met allerlei leuke activiteiten. Een kindervrijmarkt, theater, goochelaar, knutselplein, spelletjes, workshops, sminken, muziek, stands met fijne hebbedingetjes, foodtrucks, picknicken aan lange tafels in het gras etc. 

Vrijmarkt voor en door kinderen

Van 10.00 - 13.00 is er een kindervrijmarkt. Een lange boslaan wordt vrijgemaakt om kinderspulletjes te verkopen. Aanmelden kan t/m 31 augustus via info@mamyloe.nl. 1 september krijg je van ons bericht over de tijden, parkeren etc. Breng je zelf een kleedje mee? PS Er zijn geen kosten aan verbonden. 

Sponsors

Wil je het Mamyloe Festival sponsoren? Dat vinden we heel fijn en sponsoren kan op verschillende manieren. Een flyer in de goodybag, jouw naam op een loungebank, jouw naam op een activiteit in een van de area's en meer. Stuur een mailtje naar info@mamyloe.nl, dan sturen we je de mogelijkheden toe. 

Stand huren

Verkoop jij van die spulletjes waar je hebberig van wordt? Dan komen we graag met jou in contact! Bel of mail naar info@mamyloe.nl of 06-30728381. 

Workshops

Kun jij een leuke workshop voor de kids verzorgen? Neem contact met ons op! Bel of mail naar info@mamyloe.nl of 06-30728381. 

Praktische informatie

Waar: Joe Mannweg 4 Best
Wanneer: zondag 3 september
Tijd: 10.00 - 19.00
Toegang: € 2,50 per kind (incl. consumptie). Pinnen niet mogelijk bij entree!
Tip: bij warmer weer (waar we natuurlijk op hopen) ... smeer de kids in tegen muggen!


Fijn als je zelf een kleedje of kussentje meebrengt om op te zitten bij de activiteiten die in het bos plaatsvinden (zingen, dansen etc.).

Delen = fijn. Laat je vrienden via Facebook weten dat je gaat. 

Moet je eens kijken hoe gaaf editie 1 was bij het Joe Mann Theater in Best: bekijk de film en alle foto's.