Like us! Like us! Like us!

Word lid van de Mamyloe-Nieuwsbrief!!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Esther

Esther Esther

Mijn naam is Esther. Na een heerlijke studententijd in Eindhoven ben ik in Helmond gaan wonen. Als geboren en getogen Brabantse houd ik van het leven. Voordat ik kinderen kreeg ging ik regelmatig naar feesten en festivals (en natuurlijk carnavallen). Lekker erop uit. Gewoon jas aan, sleutels mee en gaan! Op één van die festivals heb ik Rick leren kennen en samen hebben we inmiddels twee lieve kids.
Tja... nog steeds trek ik er graag op uit, maar nu het liefst met onze kindjes. Wat is het leuk als zij volop kunnen genieten! Die stralende gezichtjes maken mijn dag helemaal geweldig. En omdat ik zelf graag buiten ben, bezoek ik graag leuke activiteiten in de bossen, rondom water, een speeltuin of dierentuin. Deze leuke activiteiten wil ik graag delen op Mamyloe. En zelf zoek ik inspiratie op Mamyloe om met onze kindjes uit eten te gaan. Want waar moet ik nou zijn om fijn uit eten te gaan (lees: waar kunnen zij heerlijk spelen als ze nog even moeten wachten op het eten?).

rn

Nog even wat over mij: ik ga dus graag ook samen met vriendinnen en hun kinderen naar buiten toe om iets leuks te doen. Daarnaast werk ik nu zo'n tien jaar in het onderwijs als remedial teacher. Ik haal energie uit mijn werk en stop die het liefst in leuke ondernemingen met onze kindjes! Vandaar dat ik graag local ben bij Mamyloe!