Like us! Like us! Like us!

Yvette

Yvette Yvette

Ik ben Yvette van Etten en woon in Eindhoven. Samen met mijn man en kinderen Floor en Cas genieten wij volop van ons huisje, de fijne omgeving in Eindhoven en alle faciliteiten hier in de buurt. Ik ben geboren en opgegroeid in Venray. Na wat omzwervingen woon ik nu alweer 8 jaar in Eindhoven. De stad ben ik nog steeds volop aan het ontdekken. Ik weet de faciliteiten in de stad te vinden, de scholen enz. Maar, de echte leuke plekjes in Eindhoven om samen met mijn kinderen te ondernemen, kwam ik vaak ‘toevallig’ of via via tegen. Juist daarom vind ik Mamyloe zo’n uitkomst! Een website met alle leuke uitjes voor kids en (papa’s en mama’s) gebundeld! Fijn hoor! Ik werk hier dan ook graag aan mee! In het dagelijks leven werk ik als accountmanager voor de gemeente Eindhoven. Een superfijne baan!

rn

Werk en zorg is altijd iets wat je probeert in balans te houden. En dat lukt wanneer jij maar ook je kids zich goed voelen,  en dat is vaak als je samen iets leuks onderneemt!.

rn

Ik vind het fijn dat ik samen met Mamyloe de wegen in Eindhoven kan ontdekken en andere pappa’s en mamma’s kan inspireren!