Like us! Like us! Like us!

Rachel

Rachel Rachel
http:/www.scoure.nl

Ik ben Rachel Janssen en woon met mijn man en twee kids in Eindhoven.

rn

Na vele jaren gewerkt te hebben in de Recruitment voor een grote organisatie, heb ik de knoop doorgehakt. Ik heb samen met mijn collega Karin Faassen  een eigen bedrijf opgezet binnen de Recruitmentbranche: Scoure, Recruitment Solutions 
Bent u op zoek naar de perfecte kandidaat voor uw vacature? Wilt u de doorlooptijd van uw recruitmentproces versnellen of heeft u simpel weg te weinig tijd om zelf te searchen naar goede kandidaten? Scoure gaat u helpen!

rn

Het avontuur dat ik in mijn werk zoek is ook iets wat ik in mijn privétijd zoek……ondernemen …nieuwe dingen uitzoeken...actief bezig zijn. En natuurlijk sjouw ik mijn kids overal mee naar toe! De ene vraagt of ze echt mee moet en trekt vervolgens haar hakjes en rokje aan en de kleinste staat al bij de deur te trappelen met zijn laarsjes aan. Zoals je hoort moet ik rekening houden met wat beide kids leuk vinden…. Een uitdaging!

rn

Vandaar dat ik ook fan ben van Mamyloe, naast het feit dat het gewoon helemaal leuk is en ook praktisch, helder en net weer anders. Je wil er eigenlijk graag bij horen omdat dit  ‘de plekjes’ zijn waar je naar toe wilt gaan om een ontzettend leuke dag of middag te beleven. Als local blijf ik extra alert op nieuwe dingen, erg leuk!