Like us! Like us! Like us!

« Terug naar overzicht

Tekst | Kaart

Genieten bij Bij de Neut! Restaurant Westerhoven

Openingstijden

Dagelijks geopend
Restaurant 10.00 tot 21.00 uur

Keuken 11.30 tot 20.45 uur.

Prijs

n.v.t. 

Adres

Dorpstraat 8
5563 BD Westerhoven

+31(0)402028004
www.bijdeneut.nl

  • Open in de wintermaanden
Plan een route naar Genieten bij Bij de Neut!
Meld onjuistheid
  • Genieten bij Bij de Neut!
  • Genieten bij Bij de Neut!
  • Genieten bij Bij de Neut!
  • Genieten bij Bij de Neut!
  • Genieten bij Bij de Neut!
  • Genieten bij Bij de Neut!
  • Genieten bij Bij de Neut!
  • Genieten bij Bij de Neut!

Genieten bij Bij de Neut!

Lever een Mamyloe Momentje in en ontvang gratis 4 bolletjes ijs. 

Toen wij tegen opa vertelden dat we naar De Neut in Westerhoven gingen, zei opa meteen: "Daar verkopen ze brommers!"...en dat was ook zo. Vroeger werden hier motors, brommers en fietsen verkocht, maar nu is het een prachtig eet- en speelparadijs. Je valt van de ene verbazing in de andere. Het lijkt alsof je op een Italiaans pleintje zit, maar achter de mooie huisjes is de enorme speeltuin, met klim- en klautertoestellen, een heuse glijbaan en zelfs een bioscoop. Terwijl de kinderen zich vermaken zit jij heerlijk aan een cappuchino. Loop vooral ook even rond. Je weet niet wat je ziet. Zelfs de wc's zijn bijzonder. Zo staan er in de meisjes wc's echte kaptafeltjes met juwelenkistjes! Alle wasbakken hangen op een andere hoogte zodat alle kinderen zelf hun handjes kunnen wassen. En van het pannenkoekengedeelte loop je zo door naar het Italiaanse gedeelte met een echte pizza oven.

Heerlijk eten kun je hier ook! Zelfgemaakte pannenkoeken, pizza's en pasta's. Allemaal even lekker! Ook voor kinderen met allergieën is er keuze genoeg. En wist je dat Bij de Neut ook een echte ijssalon heeft? Je kunt daar heerlijk schepijs proeven! Vroeger zat er in Westerhoven een snoepwinkeltje van Toon Jop. Dit winkeltje vind je nu bij Bij de Neut! Echte Hollandse snoepjes van Toon Jop! Mmmm...kun jij al kiezen?

Het hele gebouw is 100% CO2 Neutraal. Maar daar zie je verder niets van! Daar heb je ook de tijd niet voor, want je kijkt continu om je heen! Zo mooi gemaakt! En steeds ondek je iets nieuws. Mijn kinderen vinden het geweldig! Zelfs mijn tweeling van 1 jaar oud kan hier lekker spelen. Het Teatro is speciaal voor de allerkleinsten met heerlijke klimkussens en een kleine glijbaan. En mijn andere twee kids, die krijgen geen genoeg van de echte Fiat 500...waar ze gewoon in mogen spelen! Super! Oja...en natuurlijk staat er ook een echte BMW-motor, die door Opa Neutkens is gerestaureerd! 

Dit is absoluut een echte aanrader! De speeltuin is binnen, maar buiten is ook een groot terras, waar je heerlijk kunt zitten terwijl je de kinderen binnen kunt zien! 

En heb je geen zin om te koken? Dan kun je ook een pizza meenemen! Ook voor kinderfeestjes is dit de perfecte locatie. Ze bieden verschillende feestjes aan, voor zowel jongens als meisjes.

 

Deel je ervaring! Denk je aan onze review-richtlijnen?

Genieten bij Bij de Neut!
Eten of lunchen met kids
Dorpstraat 8
5563 BD Westerhoven

Plan een route naar Genieten bij Bij de Neut!

Laatst bekeken Laatst bekeken Laatst bekeken