Like us! Like us! Like us!

« Terug naar overzicht

Tekst | Kaart

Strand in Barcelona! Natuur Barcelona

Openingstijden

Vanaf mei is het meestal
volop strandweer!

Prijs

Gratis

Adres

Plaza del Mar 1
08003 Barcelona

  • Open in de wintermaanden
Plan een route naar Strand in Barcelona!
Meld onjuistheid
Strand in Barcelona!
  • Strand in Barcelona!

Strand in Barcelona!

Vanaf mei is het weer volop strandweer in Barcelona! Zonnebril, schepjes, zonnebrandcrème en de zwembroek of bikini’s kunnen weer mee in je koffer naar Barcelona! Jong, oud, sportief, relaxen, er is altijd wel een strand te vinden wat bij jullie gezinnetje past. Bewonder de prachtige architectuur, huur een ligbed met parasol of geniet bij de gezellige chirinquitos (strandbars)!  Je kunt ook meer dan alleen zwemmen en relaxen, zoals wind- en kitesurfen. Of genieten van een verfrissend drankje in één van de vele strandtenten.

Wil je flaneren en relaxen op het drukste- en meest populaire strand? Ga dan naar Barceloneta. Dit strand ligt het dichtste bij de centrum van Barcelona en is makkelijk bereikbaar. Houd je van sporten, zoals volleybal, ping pong of andere strandsporten, ga dan naar Nova Icara. Dit stranddeel ligt aan het Olympische dorp. Wil je je wat meer begeven tussen de locals en lekker chillen, ga dan naar het stranddeel genaamd Bogatell. Dit strand is wat verder van het centrum gelegen.

Tip Severin: 'Neem voor de kinderen een emmertje, schepje of voetbal mee. De kinderen kunnen zich hier eindeloos vermaken, terwijl jij geniet van de rust op het strand'. 

 Foto: Lena 

Deel je ervaring! Denk je aan onze review-richtlijnen?

Strand in Barcelona!
Spelen in de natuur
Plaza del Mar 1
08003 Barcelona

Plan een route naar Strand in Barcelona!

Laatst bekeken Laatst bekeken Laatst bekeken