Like us! Like us! Like us!

Word lid van de Mamyloe-Nieuwsbrief!!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Team Antwerpen

Team Antwerpen Team Antwerpen

Met kinderen naar Antwerpen? Een weekendje weg of je eigen stad ontdekken? Dit team van Locals hebben de beste tips verzameld! Wie zijn deze Locals?

rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
rn

Lieke 

rn

Lieke Veefkind! Woont in Waalre met manlief en de kids. Lieke beschrijft zichzelf als een vrolijke, chaotische mama en werkte jaren als juf op een basisschool. Ze trekken er graag op uit met het gezin, op zoek naar plekjes die net even wat anders zijn, bijzonder zijn, verrassend zijn of waar je even naar moet zoeken. Regelmatig zijn zij in Antwerpen te vinden. Haar man werkt in België en zijn collega's uit Antwerpen zijn een rijke informatiebron en hebben ook veel inside-tips aan Lieke gegeven. De ontdekkingen de zij daar deden deelt Lieke graag met jou!

rn
rn

Angelique

rn

Woont als Nederlandse midden in de stad Antwerpen met haar man en twee dochters. Samen zijn ze altijd op zoek naar de mooiste nog niet ontdekte plekjes in de stad Antwerpen. Rondwalen en genieten van de omgeving, lekker proeven van de heerlijke Belgische lekkernijen en.. op zijn tijd een heerlijk Belgisch biertje! 

rn